Ostali proizvodi

C-ring

C prsten ili municija za mehanička ili pneumatska klešta koja se koriste za vezivanje/spajanje žica kod gabiona i vectrahex (heksagon) pletiva.

Klešta za vezivanje

Klešta se koriste za sastavljanje/povezivanje žica preko C-ringa tokom postavljanja pletiva za zaštitu kosina. Druga namena klešta je za fiksaciju/sastavljanje stranica gabiona.

Betonski tegovi

Betonski tegovi se koriste za zatezanje odnosno stabilizaciju pletiva prilikom zaštite kosina. Prečnik tegova je 13-14cm, dužine 25cm.

Sajle

Čelične sajle prečnika fi 6mm, fi 8mm i fi 10mm. Primena tokom sastavljanja i stabilizacije vectrahex pletiva koje se postavlja za zaštitiu kosina.

Zn i PVC zatezači

Proizvode se u pocinkovanoj i plastificiranoj varijanti, služe za dodatno zatezanje i fiksaciju nosećih/zateznih žica u svim vrstama ogradnih sistema.

Ankeri

Rebrasto gvožđe fi 60mm, fi 70mm, fi 80mm. Ankeri mogu biti i pocinkovani. Koriste se za fiksiranje vectrahex pletiva na zaštiti kosina. Mogu biti drugih dimenzija- po želji kupca.

PVC kapice

Plastične kapice su najčešće dimenzija 50x50mm. Primenjuju se za zatvaranje vrha stubića. Može biti i drugih dimenzija u zavisnosti od stubića koji se ugrađuju. Dostupne su u tamno-zelenoj boji (ral 6005) i tamno-sivoj (ral 7016) ili po želji kupca.

PVC žabice

Žabice za fiksiranje svih vrsta panela. Imaju ojačanje u formi metalne pločice i isporučuju se i montiraju uz pripadajući samorezac.

PVC klips

Odstojnik ili žabica koji se koriste za fiksaciju noseće ili zatezne žice kod univerzal pletiva. Primenjuju se i u fiksaciji svih vrsta panela na pozicijama gde ne može da se ugradi standardna žabica za panelne ograde. Boje PVC klipsa su tamno-zelena, bela i braon. Isporučuju se i montiraju uz pripadajući samorezac.

Tanki hex-živinar

Heksagon pletivo proizvedeno od žice debljine 1,2mm. Visina transportne rolne je 1,4m. Dužina rolne je 50m. Koristi se prilikom ograđivanja objekata u kojima se čuvaju životinje. Ima i dodatnu namenu a to je armiranje tanjih podnih površina.

Paljena žica

Paljena žica debljine 1.2mm. Koristi se u građevinarstvu.